Recomandări clienţi

Recomandări clienţi

Willem van der Molen Zidar

“Sunt fericit să lucrez la Haldu Groep. Serviciul pentru angajați este de înaltă calitate. În fiecare săptămână sunt plătit la timp și am suficiente instrumente pentru munca mea. În general, aceasta este o companie pentru care îmi place să lucrez.”

Raymond van Gijzen Tâmplar

“Perfect! Sunt foarte fericit. În fiecare săptămână îmi primesc salariul la timp, iar atunci când contactez biroul cu o problemă, aceasta este rezolvată imediat. Voi continua să lucrez cu Haldu Groep.”

Rini Brok Zugrav

“Personalul de la birou este întotdeauna binevoitor și prietenos și întotdeauna mă plătesc la timp. Sper să pot lucra mult timp la Haldu Groep.”

Douwe van der Bij Zidar

“O echipă bine organizată, care este mereu la dispoziția personalului care are oportunitatea de a se dezvolta în domeniul său de expertiză. Felicitări.”

Tamara van den Bosch Gazdă

“Personal foarte prietenos la Haldu Group. Plătesc întotdeauna la timp. Dacă aveți o problemă, indiferent despre ce este vorba, va fi întotdeauna rezolvată și veți fi informat despre rezultat.”

Ben van der Velden Tâmplar

“Prima mea impresie despre Haldu Groep este că ei știu cu adevărat ce fac. Administrarea este întotdeauna corectă și actualizată, plata este întotdeauna corectă. Sunt mereu politicoși la telefon. Ii sfătuiesc să rămână la fel.”

Jeroen de Gelder Tâmplar

“Un angajator de încredere care are oferte bune. Ei au contracte pe termen lung sau caută o soluție eficientă pentru cineva care dorește să muncească. Ei plătesc întotdeauna la timp.”

Silvio Jellen Tâmplar

“Haldu Groep, primul meu gând după un an de colaborare? O companie de încredere!”

Aveți nevoie de consultanță în afaceri?
Suntem bucuroși să vă sfătuim în legătură cu opțiunile existente.

T. +31 (0)24 397 75 36
E. zakelijk@haldugroep.nl