Inginerie civilă

Inginerie civilă

Haldu Groep colaborează cu cei mai buni clienți care se ocupă cu ingineria civilă. Prin urmare, avem acces direct la numeroase oferte de locuri de muncă din această industrie. Cea mai rapidă și cea mai bună modalitate de a găsi un loc de muncă în domeniul ingineriei civile este alegerea uneia dintre ofertele de muncă oferite de Haldu Groep.

 

O mulțime diversificată de oferte de locuri de muncă în inginerie civilă

Referitor la oferta de locuri de muncă în inginerie civilă, Haldu Groep se concentrează în principal pe posturi de contractant, șef de lucări, specialist cofraje în proiecte de inginerie civilă, ucenic cofraje în proiecte de construcții civile, specialist finisare beton și lucrător în construcții.

 

Avantajele lucrului în construcții civile cu Haldu Groep

La Haldu Groep, selectăm cei ami buni profesioniști și îi conectăm cu cei mai buni clienți care le oferă aproape întotdeauna un loc de muncă. În schimbul talentului, angajamentului și profesionalismului dvs., coordonatorul dvs. personal de la Haldu Groep vă va oferi sprijin complet: de la etapa de recrutare până la începera lucrului în construcții și pe întreaga perioadă ulterioară. Vă garantăm sprijinul personal al unui coordonator personal și salariile plătitie săptămânal exact la timp. Haldu Groep vă va instrui ca specialist certificat, iar prin intermediul nostru veți găsi locuri de muncă în companii de top. Este un lucru minunat pentru CV-ul dvs. și pentru liniștea interioară!

Dumneavoastră profitați, clientul nostru profită și Haldu Groep profită. De aceea o facem. Pentru că suntem acolo pentru angajat.

Întotdeauna bine aranjat

 • Sprijin personal

  Începând cu o strângere de mână fermă în prima zi de lucru, până la evaluarea finală a proiectului.

 • Plata săptămânală

  Nu vă faceți griji, salariul dumneavoastră va fi plătit în fiecare săptămână.

 • Instrumente de calitate profesională

  Întotdeauna cele mai bune instrumente!

 • Építőmérnöki munkák

  Dezvoltare ulterioară

  Haldu Groep vă va ajuta să atingeți cel mai înalt nivel profesional.

Nu ați găsit ce căutați?

Creați o alertă și primiți ultimele oferte de muncă!

Regisztráció