Mutarea în străinatate

Mutarea în străinatate

Înainte de a începe să munciți în Olanda, Haldu Groep vă va ajuta initial să vă instalați.

Poate că ați auzit deja despre Olanda. Țara morilor de vânt, a lalelelor și așa mai departe. Dar cum ar fi să trăiți și să munciți aici? În cultura noastră austeră? Printre olandezii care muncesc din greu? Dar pentru o sumă decentă de bani care poate fi trimisă acasă în  fiecare săptămână? Mulți colegi de la Haldu Groep au răspuns deja pozitiv la această întrebare. Ei au îndrăznit să facă un pas pe care dvs. îl luați în considerare: să munciți și să trăiți câteva săptămâni în Olanda și apoi să veniți acasă pentru weekend. Aici, în Olanda, am schimbat ceea ce ei au considerat anterior ca dezavantaje în avantaje. Membrii familiilor lor împărtășesc, de asemenea, această opinie. Așa că lasați-vă partenerul să citească netulburat.

 

Mai întâi trebuie să vă obișnuiti cu ideea, și apoi puteți începe să munciți. Este o ofertă bună, nu-i așa?

Haldu Groep funcționează într-un mod complet diferit, permițându-vă să vă stabiliți mai întâi într-o țară nouă. Vă permitem, de asemenea, să cunoașteți bine societatea olandeză. Unde și cum rezolvați cele mai importante probleme? Unde este zona comercială? Cum rezolvați problemele financiare? Cum puteți apela la un medic în caz de urgență? Coordonatorul dvs. personal de la Haldu Groep vă va arăta cum și vă va ajuta să vă descurcați. Apoi va veni timpul să începeți munca. Ca urmare, schimbarea legată de separarea de familia dvs. va fi puțin mai ușoară. Bineînțeles, le veți duce dorul, și lor le va fi dor de dumneavoastră, dar mult mai puțin decât credeți acum datorită atenției individuale primite de la Haldu Groep.

Experimentați aceeași ospitalitate ca acasă

Desigur, să pleci să muncești și să te despărți de cei dragi pentru o perioadă de timp nu este niciodată plăcut. Dar la Haldu Groep veți experimenta ospitalitatea, căldura și interesul cu care sunteți obișnuit acasă. Mai întâi trebuie să vă obișnuiți cu această idee, și apoi puteți începe munca. E o afacere bună, nu-i așa? Mai mult, nu sunteți singurul profesionist străin care decide să lucreze pentru Haldu Groep și să vină în Olanda. Există tot mai mulți oameni ca dvs. Aceasta înseamnă că veți avea legături cu persoane din alte țări străine. Încă din prima zi a șederii, veți începe să vă faceți noi prieteni. Unii dintre ei va pot deveni prieteni pentru o viață.

Trăiți ca olandezii: convenabil și cu toate facilitățile standard

Haldu Groep vă invită să veniți și să munciti într-o societate olandeză bine organizată. Cu toate acestea, ne pasă în primul rând de modul în care veți trăi în această etapă provocatoare a carierei dumneavoastră. Noi acordăm o mare atenție și depunem eforturi în rezolvarea cazării dumneavoastră. În primul rând: nu percepem locul de cazare de care aveți nevoie ca un rău necesar, unde vă întoarceți între turele succesive de lucru. Haldu Groep consideră că este dreptul dvs. de bază să trăiți ca și olandezii: confortabil și cu toate facilitățile standard. De aceea vă oferim cazare în apartamente la standarde înalte cu dormitorul dumneavoastră. Intim și local. Cald și curat.

 

În societatea olandeză

Locul dvs. de cazare nu este departe de lume, este chiar în centrul societății olandeze. Apartamentul dvs. vă oferă confort, spațiu și liniște. Deci, când, după o zi de muncă grea pentru Haldu Groep, vă întoarceți acasă, începeți să vă odihniți de îndată ce ați ajuns. Toate casele sunt atent amenajate. Dotările includ ustensile de bucătărie, mașină de spălat, aspirator, televizor cu antenă satelit și alte ustensile de bază. Dar securitatea? Este garantată la exact același nivel ca și în cazul activității dumneavoastră pentru Haldu Groep.

Întotdeauna bine aranjat

 • coffee

  Sprijijn individual

  Introducere, sprijin și evaluare individuală.

 • Plătit săptămânal

  Nu vă faceți griji, salariul dvs. va fi plătit în fiecare săptămână. Grozav, nu?

 • Technika

  Instrumente de calitate profesională

  Întotdeauna cele mai bune instrumente!

 • Építőmérnöki munkák

  Dezvoltare ulterioară

  Haldu Groep vă va ajuta să atingeți cel mai înalt nivel profesional.

Nu ați găsit ce căutați?

Creați o alertă și primiți ultimele oferte de muncă!

Regisztráció