Odtwórz wideo

Industria de finisaje

Haldu Groep lucrează cu clienți de top din finisaje, cum ar fi Mat Afbouw, Kwakman și Schuurmans. Prin urmare, avem acces direct la numeroase oferte de locuri de muncă în industria de finisje. Cea mai rapidă și cea mai bună modalitate de a găsi un loc de muncă în industria de finisaje este alegerea uneia dintre ofertele de muncă oferite de Haldu Groep.

Locuri de muncă

O mulțime diversificată de oferte de muncă în finisaje

Doriți să lucrați pentru o companie care prețuiește orientarea personală și colegialitatea? În schimbul talentului, angajamentului și expertizei, antrenorul personal de lucru de la Haldu Groep vă va oferi toată atenția și îndrumarea. De la aplicația dvs. până la începutul lucrărilor la proiectul clientului și mult mai departe. Pentru că suntem acolo pentru personal. Mereu. Deci și pentru tine!

Avantajele lucrului în industria de finisaje cu Haldu Groep

La Haldu Groep, selectăm cei mai buni profesioniști și îl conectăm cu cei mai buni clienți care le oferă aproape întotdeauna un loc de muncă. În schimbul talentului, angajamentului și profesionalismului dvs., coordonatorul dvs. personal de la Haldu Groep vă va oferi sprijin complet de la etapa de recrutare până la începerea lucrului în finisaje și pe întreaga perioadă ulterioară. Vă garantăm sprijinul personal al unui coordonator personal și salariile plătite săptămânal exact la timp. Haldu Groep vă va instrui ca specialist certificat, iar prin intermediul nostru veți găsi locuri de muncă în companii de top. Este un lucru minunat pentru CV-ul dvs. și liniștea interioară!

Dumneavoastră profitați, clientul nostru profită și Haldu Groep profită. De aceea o facem. Pentru că suntem acolo pentru angajat.

Locuri de muncă