Odtwórz wideo

Industria auto

Haldu Groep are cele mai bune locuri de muncă în industria automobilelor. Haldu Groep lucrează cu clienți de top din industria auto cum ar fi: Pon, RMC sau Van den Udenhout. De aceea oferim acces direct la multe dintre ofertele de muncă din industria automobilelor. Cea mai rapidă și cea mai bună modalitate de a găsi un loc de muncă în această industrie este să alegeți una dintre ofertele de muncă ale lui Haldu Groep.

Locuri de muncă

O mulțime de oferte de muncă în industria automobilelor

Referitor la oferta de locuri de muncă din industria auto, Haldu Groep se concentrează în principal pe posturi de mecanic auto, montator anvelope, consultant service, specialist în repararea daunelor, tehnician diagnoză auto, tinichigiu și vopsitor auto.

Avantajele lucrului în industria auto cu Haldu Groep

La Haldu Groep, selectăm cei mai buni profesioniști și îi conectăm cu cei mai buni clienți care le oferă aproape întotdeauna un loc de muncă. În schimbul talentului, angajamentului și profesionalismului dvs., coordonatorul dvs. personal de la Haldu Groep vă va oferi sprijin complet: de la etapa de recrutare până la începerea lucrului în industria auto și pe întreaga perioadă ulterioară. Vă garantăm sprijinul personal al unui coordonator personal și salariile plătite săptămânal exact la timp. Haldu vă va instrui ca specialist certificat, iar prin intermediul nostru veți găsi locuri de muncă în companii de top. Este un lucru minunat pentru CV-ul dvs. și pentru liniștea interioară!

Dumneavoastră profitați, clientul nostru profită și Haldu profită. De aceea o facem. Pentru că suntem acolo pentru angajat.

Locuri de muncă