Haine de lucru

Haine de lucru

Haine de lucru: pentru toate anotimpurile

Olanda. Într-o zi, vântul bate de smulge țiglele de pe acoperișuri, iar în următoarea plouă torențial. Haldu Groep lucrează în toate condițiile, dar oferă întotdeauna haine de lucru făcute pe măsură. Fiecare angajat are propriile preferințe atunci când vine vorba de haine de lucru. Suntem bucuroși să satisfacem nevoile angajaților noștri, pentru că avem o gamă largă de îmbrăcăminte. V-ați dat seama că aveți prea puține haine de lucru doar după ce ați ajuns în Olanda? Nu vă faceți griji! Haldu Groep vi le va oferi.

Alegerea unui set de haine de lucru

Începând cu 1 mai 2018, toti angajatii pot alege un set de haine de lucru pe care le propunem în fiecare an calendaristic. Vedeți imaginea din dreapta pentru exemplu. Pachetul ales este donat în întregime de noi, dupa o perioadă minimă de angajare de 48 de săptămâni. În cazul unei angajari de durata mai scurta, pachetul este acordat în regim proporțional.

Sunteți nou în Haldu Groep? Atunci aveți dreptul la acest pachet de pornire. Puteți să comandați un pachet după ce ați lucrat cu normă întreagă timp de două săptămâni.

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a comanda haine din acest sortiment. Vom prelua o parte din costuri și vă vom percepe o contribuție pentru celelalte costuri. Valoarea contribuției poate fi verificată pentru fiecare articol din listă.

Dacă doriți să transmiteți alegerea pachetului, puteți face acest lucru la bedrijfskleding@haldugroep.nl în atenția Erika Egelie. Dacă doriți să comandați haine suplimentare, puteți face acest lucru prin intermediul listei de comenzi. Această listă poate fi găsită pe www.haldugroep.nl/downloads. Faceți clic pe linkul “Bestellijst bedrijfskleding”. Puteți trimite lista la adresa bedrijfskleding@haldugroep.nl.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați trainerul dvs.

 

Noi suntem aici pentru tine

 • Sprijin personal

  Începând cu o strângere de mână fermă în prima zi de lucru, până la evaluarea finală a proiectului.

 • Plata săptămânală

  Nu vă faceți griji, salariul dumneavoastră va fi plătit în fiecare săptămână.

 • Instrumente de calitate profesională

  Întotdeauna cele mai bune instrumente!

 • Építőmérnöki munkák

  Dezvoltare ulterioară

  Haldu Groep vă va ajuta să atingeți cel mai înalt nivel profesional.

Nu ați găsit ce căutați?

Creați o alertă și primiți ultimele oferte de muncă!

Regisztráció