Odtwórz wideo

Construcții industriale

Haldu Groep colaborează cu cei mai buni clienți care construiesc facilitați industriale. Prin urmare, avem acces direct la numeroase oferte de locuri de muncă din această industrie. Cel mai rapid și mai bun mod de a găsi un loc de muncă în construcții industriale este alegerea uneia dintre ofertele de muncă oferite de Haldu Groep.

Locuri de muncă

O mulțime diversificată de oferte de locuri de muncă în construcții industriale

Referitor la oferta de locuri de muncă în domeniul construcțiilor industriale, Haldu Groep se concentrează în principal pe pozițiile de dulgher, specialist cofraje, ucenic dulgherie, specialist elemente prefabricate, zidar, montator de fațadă și necalificat în construcții.

Avantajele lucrului în construcții industriale cu Haldu Groep

La Haldu Groep, selectăm cei mai buni profesioniști și îi conectăm cu cei mai buni clienți care le oferă aproape întotdeauna un loc de muncă. În schimbul talentului, angajamentului și profesionalismului dvs., coordonatorul dvs. personal de la Haldu Groep vă va oferi sprijin complet: de la etapa de recrutare până la începerea lucrului în construcții și pe întreaga perioadă ulterioară. Vă garantăm sprijinul personal al unui coordonator personal și salariile plătite săptămânal exact la timp. Haldu vă va instrui ca specialist certificat, iar prin intermediul nostru veți găsi locuri de muncă în companii de top. Este un lucru minunat pentru CV-ul dvs. și pentru liniștea interioară!

Dumneavoastră profitați, clientul nostru profită și Haldu Groep profită. De aceea o facem. Pentru că suntem acolo pentru angajat.

Locuri de muncă