Odtwórz wideo

Construcții de utilități publice

Haldu Groep colaborează cu cei mai buni clienți care construiesc facilități de utilități publice. Prin urmare, avem acces direct la numeroase oferte de locuri de muncă din această industrie. Cea mai rapidă și cea mai bună modalitate de a găsi un loc de muncă în construcția de utilități publice este alegerea uneia dintre ofertele de muncă oferite de Haldu Groep.

Locuri de muncă

O mulțime diversificată de oferte de muncă în industria construcțiilor de utilități publice

Referitor la oferta de locuri de muncă în domeniul construcțiilor, Haldu Groep se concentrează în special pe pozițiile de specialist cofraje, dulgher de structuri nefinisate, specialist elemente prefabricate, necalificat în construcții, zidar, montator fațade, dulgher de acoperișuri, specialist de întreținere a șantielurui și dulgher de finisaje.

Avantajele lucrului la construcția de utilități publice cu Haldu Groep

La Haldu Groep, selectăm cei mai buni profesioniști și îi conectăm cu cei mai buni clienți care le oferă aproape întotdeauna un loc de muncă. În schimbul talentului, angajamentului și profesionalismului dvs., coordonatorul dvs. personal de la Haldu Groep vă va oferi sprijin complet: de la etapa de recrutare până la începerea lucrului în construcții și pe întreaga perioadă ulterioară. Vă garantăm sprijinul personal al unui coordonator personal și salariile plătite săptămânal exact la timp. Haldu vă va instrui ca specialist certificat, iar prin intermediul nostru veți găsi locuri de muncă în companii de top. Este un lucru minunat pentru CV-ul dvs. și pentru liniștea interioară!

Dumneavoastră profitați, clientul nostru profită și Haldu Groep profită. De aceea o facem. Pentru că suntem acolo pentru angajat.

Locuri de muncă