Certificare

Certificare

Haldu Groep: certificare de la cap la coadă

În calitate de angajator, doriți să angajați lucrătorii detașați fără complicații. Siguranța și fiabilitatea sunt cele mai importante. Prin urmare, suntem certificați în totalitate în conformitate cu toate standardele aplicabile. Angajatorii din industria construcțiilor, tehnică și auto sunt siguri că cooperarea fiscală și juridică cu Haldu Groep nu va conduce niciodată la vreo inspecție sau amendă din partea fiscului. Pe scurt, detașarea la locul de muncă este în conformitate cu regulile și reglementările olandeze, astfel încât să puteți beneficia de munca efectuată de angajații detașați de Haldu Groep în siguranță și în mod fiabil.

SNA și NEN4400-1

Desigur, Haldu Groep dispune de marca de calitate SNA bazată pe standardul NEN4400-1 al Stichting Normering Arbeid [Asociația pentru Reglementarea Pieței Muncii]. Prin urmare, garantăm clienților noștri faptul că administrarea personalului din cadrul companiei noastre este organizată corect și că ne pasă de plata la timp a impozitelor și contribuțiilor. Acest semn de credibilitate vă protejează compania împotriva răspunderii pentru impozitele neachitate și contribuțiile la asigurările sociale. În plus, sunteți protejat împotriva unor amenzi ridicate pentru cooperarea cu persoane care nu sunt autorizate să lucreze în Olanda, cu o identitate neconfirmată sau cu o identitate falsă. Pentru dvs., ca angajator-utilizator, standardul NEN4400-1 este un element-cheie pentru a fi scutit de răspundere ca parte care utilizează lucrătorii detașați.

Siguranța și protejarea sănătății (VCU)

VCU este abrevierea Veiligheids Checklist Uitzendorganisaties [Lista de verificare a siguranței organizației de plasare a forței de muncă]. Această listă de verificare este un chestionar extins folosit de agențiile de muncă temporară ca sistem de analiză și verificare. Companiile care colaborează cu Haldu Groep lucrează pe baza acestei liste de verificare. Aceasta este o altă expresie a credibilității noastre și dovada că Haldu Groep apreciază munca sigură și sănătoasă. Siguranță pentru angajații noștri și pentru dvs.

Certificat Flex Home

Faptul că punem accentul pe conducerea responsabilă a afacerii rezultă și din faptul că Haldu Groep se ocupă în mod corect și responsabil de problemele legate de adaptarea angajaților săi care lucrează la proiecte departe de casă. Atmosfera agreabilă la locul cazării contribuie la buna funcționare a angajatului și la rezultate optime la locul de muncă. Ceea ce este în interesul angajaților noștri este și în interesul dvs. și în interesul nostru. Însemnele de calitate ABU și NBBU Certified Flex Home confirmă faptul că respectăm standardele de cazare definite în Acordurile Colective de Muncă ABU și NBBU pentru angajații temporari. În plus, suntem supuși periodic inspecțiilor efectuate de o asociație independentă care supraveghează respectarea acestor standarde.

O altă dovadă că suntem acolo pentru angajat

Companiile Haldu Groep sunt inspectate în mod regulat pentru implementarea corectă și respectarea prevederilor legale și a reglementărilor privind detașarea angajaților temporari.

Totul este întotdeauna bine organizat

 • Sprijin personal

  De la prima strângere de mână până la sfârșitul contractului

 • Plata săptămânală

  Nu vă faceți griji, salariul dumneavoastră va fi plătit în fiecare săptămână. De fiecare dată.

 • Instrumente de calitate profesională

  Întotdeauna cele mai bune instrumente!

 • Dezvoltare ulterioară

  Haldu Groep vă va ajuta să atingeți cel mai înalt nivel profesional.

Nu ați găsit ce căutați?

Creați o alertă și primiți ultimele oferte de muncă!

Regisztráció